Chefredaktören har ordet

Chefredaktören har ordet:

Hösten närmar sig

Hösten närmar sig. I år har vi haft en fantastisk september, så det som minner mest om årets höst blir införandet av normaltid, ni vet det där med att ställa in utemöblerna och vrida tillbaka klockan en timma. Efter detta dygn, det vill säga sista söndagen i oktober, kommer mörkret snabbt på eftermiddagen

Som tur är finns mysljus, både levande och ljus som lyser med hjälp av el eller batteri, att tända och som skapar en skön känsla av värme och ombonad tillvaro. En nog så viktig känsla när mörkret tätnar och det är långt kvar till advent.

Vi är på väg ut ur rekonstruktionen, vilket förstås är en bra känsla. Tingsrätten har godkänt uppgörelsen med borgenärerna och nu väntar vi på att beslutet vinner laga kraft. Framåt kommer vi att fortsätta med att förmedla nyheter och ägna oss åt journalistik som gör skillnad. Vi berättar om vad som händer i området, följer arbetet i kommuner och regionen samt skapar utrymme för åsikter i såväl papperstidningen som på vår digitala sajt.

Vi har precis gett ut en Näringslivsbilaga om kvinnligt företagande, i november kommer ytterligare en. Den gången har vi fokus på landsbygdens företagande. Hur ser vardagen ut för dem och hur skiljer sig framgångsfaktorerna jämfört med företag i städer, är en fråga vi hoppas kunna spegla och självklart också besöka några som får berätta hur det är.

Vill ni träffa oss, passa på att komma till Oktobermässan den 29 oktober i Kungshamn. Då tänker vi vara på plats och svara på frågor om såväl annonser som redaktionellt innehåll. Vi brukar passa på och slå ett slag för våra digitala tjänster också som att ladda ner våra appar, både nyhetsappen men också e-tidningsappen. Med den i din mobil eller platta är du bara ett knapptryck bort för att kunna läsa Bohusläningen.

Ingalill Sundhage, chefredaktör Bohusläningen

Redaktionen tipsar

Utvalda erbjudanden

2017-01-12T15:15:01+00:00